منتدى اوميجا

سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 829894
ادارة المنتدي سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى اوميجا

سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 829894
ادارة المنتدي سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 103798

منتدى اوميجا

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى اوميجا
هام جدا لكل الأعضاء : جميع المشاركات المطروحة فى منتدى اوميجا تعبر عن وجهة نظر كاتبها ولا تمثل بالضرورة وجهة نظر الموقع ,,,,,,  ادارة المنتدى




    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى

    merna2002
    merna2002

    نائبة مدير


    نائبة مدير


    انثى
    عدد الرسائل : 5432
    العمر : 58
    الهوايا المفضلة : القراءة
    البلد : سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى Egypt10
    كيف تعرفت علينا : غيرذلك
    نقاط : 10689
    تاريخ التسجيل : 01/10/2007

    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى Empty سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى

    مُساهمة من طرف merna2002 الأحد 16 مارس - 1:37

    الفكره من اخت ليا ربنا يجزيها خير وحاخد منها صوره توضيحيه باسمها
    بس الصوره من عندى انا نبداء على بركه الله

    العجينه اولا

    كوبيتين دقيق نحط عليهم نص كيس خميره والنص التانى نحطه
    فى كوبايه ميه دافيه ونقلبه
    ونحط على الدقيق فنجان قهوه سكر معلقه ملح 6ملاعق لبن بوده معلقه
    بيكنج بودر
    اول ما الخميره تترفع وتتفاعل مع الميه نحطها على الدقيق
    ونقلب ونحط كمان كوب ميه
    ونقلب بمعلقه حنلاقى العجينه سايله صح سبيها 10 دقايق
    وبعدين نحط عليها دقيق لحد ما تمسك ونص كوبايه زيت
    ونقلبها ونسبها نص ساعه
    وكده العجينه خلصت خلاص

    نيجى للحشو محتاجين الاتى

    لانشن حلوانى ساده ـ جبنه شيدر ـ طماطم ـ بصل ـ فلفل رومي ـ زيتون ( كله مقطع ترنشات )

    الطريقــــــــــــــــــــــه
    خدي حته من العجينه و افرديها مستطيل (ممكن تحتاجي دقيق ساعه الفرد)
    في النص رصي الحشو بالترتيب ده( جبنه ـ فلفل ـ لانشون حلوانى ـ بصل ـ طماطم ـ زيتون ـ جبنه)

    الجزء ده منقول من موضعها

    قطعي العجينه في الجوانب بالورب بالشكل ده
    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى Ggjt5

    حطي عجينه عجينه علي بعض زي الضفيره علشان تقفلي الساندوتش

    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى Rreeeeaw6

    بعد ما اتقفل

    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى Rerypb5

    يدهن بالبيض وممكن يضاف للبيض شويه لبن وملح وفلفل اسود
    وممكن يترش السندوتش بالسمسم او بحبه البركه

    يوضع بالفرن الى تمام النضج
    والصوره النهائيه من مطبخى يا جدعااااااااااااااااااااااااان

    سندوتــــــــش المفاجأت حصرى من مطبخى 36809840at0

    باااااااااااااااااالف هنا

    __________________

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة 22 نوفمبر - 10:12