منتدى اوميجا

حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 829894
ادارة المنتدي حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى اوميجا

حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 829894
ادارة المنتدي حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى 103798

منتدى اوميجا

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى اوميجا
هام جدا لكل الأعضاء : جميع المشاركات المطروحة فى منتدى اوميجا تعبر عن وجهة نظر كاتبها ولا تمثل بالضرورة وجهة نظر الموقع ,,,,,,  ادارة المنتدى




    حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى

    merna2002
    merna2002

    نائبة مدير


    نائبة مدير


    انثى
    عدد الرسائل : 5432
    العمر : 57
    الهوايا المفضلة : القراءة
    البلد : حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى Egypt10
    كيف تعرفت علينا : غيرذلك
    نقاط : 10689
    تاريخ التسجيل : 01/10/2007

    حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى Empty حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى

    مُساهمة من طرف merna2002 الأحد 16 مارس - 1:39

    البيتزا دى محدش كلها عندى اللى ما طلب طريقتها ومرتضتش اقول السر
    ههههههههههههههههه هههههه
    المهم العجينه اولا

    كوبيتين دقيق نحط عليهم نص كيس خميره والنص التانى نحطه
    فى كوبايه ميه دافيه ونقلبه
    ونحط على الدقيق فنجان قهوه سكر معلقه ملح 6ملاعق لبن بوده معلقه
    بيكنج بودر
    اول ما الخميره تترفع وتتفاعل مع الميه نحطها على الدقيق
    ونقلب ونحط كمان كوب ميه
    ونقلب بمعلقه حنلاقى العجينه سايله صح سبيها 10 دقايق
    وبعدين نحط عليها دقيق لحد ما تمسك ونص كوبايه زيت
    ونقلبها ونسبها نص ساعه
    وكده العجينه خلصت خلاص

    بعد النص ساعه نفردها على الصينيه اللى حنعملها
    ونتنى الاطراف ممكن نحط سجق على الاطراف محمر
    بمعنى نخلى الجينه اكبر من الصينيه ونحط السجق او جبنه
    ونتنى عليها الجزء الزائد
    ونخرمها بالشوكه ونكون مولعين الفرن ونحطها فى الفرن
    حوالى 5الى 10 دقايق على نار هاديه

    ونقلب فى السمن 4فصوص ثوم وشويه فلفل اسمر
    مجرد يدبلوا نحط عليهم معلتين تلاته صلصه طماطم ونقلب وربع كوب ماء
    ونسبهم شويه ونطلع العجينه من الفرن
    الصلصه لما تتقل نحطها على العجينه ونفردها كلها
    ونحط عليها طماطم مقطعه زتون مخلى مخلل وممكن خيار مخلل
    بصل فلفل ملون ........اللى هو بيبقى حلو
    لانشون حلوانى او لحمه مفرومه معصجه
    او اى اضافات محببه
    ونرش على الصلصه قبل الاضافات جبنه رومى

    ونحطها فى الفرن وبعدين نسبها لحد ما تستوى من تحت
    ونطلعها ونرش عليها جبنه موتزريلا كتير
    وندخلها تانى الفرن مجرد الجبنه تسيح
    حيتبقى من العجينه ممكن يشكل كفطاير وتوضع فى الفرن او
    كرغايف عيش ونحط عليها جبنه ونتنى النص التانى
    ااو تتعمل مينى بتزا بس بدل الصلصه يتحط عليها كاتشب
    اقولكم حنزل بعدين طرق مختلفه للعجينه دى حلو وحادق

    وتبقى بالشكل ده اوعوا نفسكوا تروح خلاص اتكلت كلهـــــــــــــا


    حصرى بالصور بيتزا من مطبخــــــــــــى Pizza

    __________________

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد 22 سبتمبر - 2:40