هنعمل تزين لتورتة بيتى
بس هنجهز لها قبل استخدامها بيوم
يارب تعجبكم
-1-
تخرجى الكيكة
بحرص من الصنية
علشان تعملى كدة
لازم تمسحى ظهر الصنية بقماشة مبلولة
حتى تترك الكيكة الصنية بسهولة
والعملية دى تتم والصنية دافية
يعنى قبل ماتبرد
-2-
تترك الكيكة لتبردتماما
تلف الكيكة فى كيس بلاستيك
وتترك فى مكان محكم الغلق
-3-
فى اليوم التالى
نخرج الكيكة من الكيس
ونقوم بمسح الوجة بالماء
نبلل اليد بالماءونقوم بمسح السطح والجوانب
علشان لو فية اى بواقى يتم نزعها
وبكدة هنخلى السطح املس تماما
وحتى الجوانب نقوم بمسحها بالماء
ودى خطوة هامة لتزين التورتة
انها تكون ملساء خالية من الفتافيت
-4-
يمكن استخدام الاكياس المتوفرة بالسوق من الكريم شانتية
ولكن يفضل استخدام الكريم شانتية المباع بالاوزان
الفلت يعنى
لان كمياتة اوفر ويعطى نتائج انجح
يضرب الكريم شانتية
بقليل من اللبن
يمكن وضع ملعقة من السكر البودر
ولكن لابد من الحصول على قوام سميك متماسك
تشق الكيكة فى المنتصف
واسهل الطرق وضع خيط نايلون او خيط سميك
حول الكيكة
ثم يعقد الخيط ويشد الى ان يشطر الكيكة نصفين